Privattimer:

Ved Min Gitarskole satses det på individuell undervisning.
Dette er for å kunne yte best mulig for hver enkelt elev.
Timene varer 60 min, og det undervises i både akustisk og elgitar, fra helt nybegynnere til godt øvede.
Undervisningen blir tilpasset hver enkelt elev utifra kunnskaper og ønsker.
Dersom du og en venn ønsker å ta gitartimer sammen er det plass til fire elever samtidig.

Gruppeundervisning:

Min Gitarskole kan også tilby gruppeundervisning av for eksempel barnehageansatte, elever ved barneskoler (5-7 trinn), og miljøterapeuter. Da reiser gitarlærer rundt til de forskjellige stedene og holder kursene der.
Grunnleggende Gitarkurs:

Dette er kurset for den som aldri har spilt gitar. Her lærer vi de mest grunnleggende for å kunne ha glede av å spille gitar; noen enkle sanger med noen av de viktigste akkordene. Vi ser litt på hvordan å stemme gitaren, telle slag i en sang, og øver mye på å skifte akkorder for å få flyt i spillingen. Vi bruker ikke plekter på dette kurset.

Videregående Akustisk 1:

Dette er et kurs for den som kan det mest grunnleggende på gitaren. Her begynner vi med opp og nedslag med og uten plekter, og konsentrerer oss om å lære forskjellige rytmer og flere sanger.

Videregående Elektrisk 1:

Kurset for den som kan det mest grunnleggende, og liker å øve. Vi begynner med noen fine melodiøse låter for å lære om tabulaturlesing. Det vil bli undervist i powerchords, forskjellige rytmer og andre teknikker spesielt for elgitarspillere.
Eleven må ha el.gitar!


Videregående Akustisk 2:

Kurs for den som har spesiell interesse for gitarspill. Vi legger plekteret i lommen, og fokuserer på teknikker som er spesielle for akustisk gitar; clawhammer-teknikk og andre fingerspillteknikker.
Det dukker opp noen nye akkorder, og elevene lærer å koordinere både høyre og venstre hånd.
Dette nivået krever mye øving for enkelte.

Videregående Elektrisk 2:

Kurset for den som liker utfordringer. Her ser vi på ulike skalaer, og lærer å spille solo. Det blir lagt vekt på å bruke spesielle solo-teknikker; slide, bending av strenger, hammer-on og pull-off. En vil også få en innføring i hvordan å bruke skalaer til å improvisere.
Eleven må ha el.gitar!